Részlet a szerkesztõségbe küldött levélbõl: minden menses elött mindkét mellemben csomók jelennek meg, majd pár nappal a menses után elmúlnak. Amikor ott vannak, akkor fájnak, tapinthatóak, de amikor nyugalom van, akkor semmi bajom sincs. 39 éves vagyok, négy gyermekemet átlag egy-egy évig szoptattam.

Háziorvosunk elküldött mammográfiára, ott megvizsgáltak és közölték, hogy minden rendben van, ne legyek nyugtalan. Évente menjek el kontrollal, de addig felejsek el mindent.

Sajnos a családunkban a rák elég sok hozzátartozónkat elvitt, azóta rettegésben élünk a férjemmel, várjuk, mikor kerül reám a sor!

Voltam egy mindent látó csodagyógyítónál is, az azt mondta, hogy látja a rákos sejteket a szervezetemben, de még idejében jöttem és õ majd meggyógyít.

Teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom kinek és mit higyjek- segítsen-nagyon kérem!

Kedves jó Asszonyom!

Megtisztelõ bizalmát köszönöm, s mindjárt az elején szeretném leszögezni, hogy csak a hivatalos szakorvosi ellátásnak és a hivatalos természetgyógyászati ellátásnak van Hazánkab létjogosultsága. Mindenféle csodadoktoroknak és bizonytalan módszereknek nem szabad felülni-maradjunk a jogszabályi kereteken belûl, akkor nem lehet baj.

A másik fontos dolog: a rettegés az egész immunrendszert alapjaiban teszi tönkre, s ennek következtében bármilyen betegség kialakulhat, általában az, ahol az ember önmagához képest a legggyöngébb, vagy genetikailag kódolt.

Bízzon szakorvosa diagnózisában, nevelje boldogan gyermekeit, mert pár év és Nagymamaként kell ” szolgálatba állnia “

Addig azonban van néhány teendõ!

kerülje az állati fehérjéket, kivéve reggelente a tojást és délben-este a halat. saját baromfit ehet.Bõven egyen nyers gyümölcsöt, zöldséget- ebbõl is fõleg a lilákat, feketéket. Havonta tartson egy-két léböjt napot-pl menseskor.

Éjjelre tegyen a melleir zsurló fõzetbõl párakötést, nappal kenje körömvirág kenõccsel.Próbáljon relaxálni- s elképzelni, hogy minden szempontból egészséges. A gyógyító képzelet csodákra képes.

Végezzen váltó meleg-hideg zuhanyt, szedjen immun erõsitõ étren kiegészítõket- pl Béres készitmények, aloe vera. macskakarom, kasvirág, zink, selén, chrom, béta karotin, C vitamin kiegészités, igyon körömvirág, apróbojtorján teát.

S végül, örüljön, hogy a Teremtõ ilyen csodálatos családdal áldotta meg, s nevelheti Õket.

Szeretettel üdvözlöm, s várjuk olvasóink további leveleit.

Béky László