Egészségügyi alap modul

 

Leírás

Anatómiai és élettani, valamint kórtani alapismeretek, amelyek teljes egészében lefedik a vizsga kérdéseket, az abban megszabott követelményeket.

Oktatók

Szakorvos természetgyógyászok, akiknek több évtizedes tapasztalatuk van mind az orvostudomány, mind a természetes élet és gyógymódok terén.

Helyszín és időpontok: 2019

I.                    Szeptember 28 – 29

II.                   Október 12 – 13

III.                  Október 26 – 27

IV.                 November 16 – 17

A szombati és vasárnapi előadások, melyeket a Budapest, 1143 Stefánia út 25. szám alatti rendelőnkben tartunk, 9.oo órakor kezdődnek és általában 17.oo óráig tartanak.

A 4 hétvégét tartalmazó tanfolyam ára 70.000,- Ft, amely részletekben is fizethető.

Jelentkezzen még MA!!!

Jelentkezési lap

A tanfolyam keretén belül lehetőség van a saját és családtagok gondjainak, bajainak szakmai, természetgyógyászati megbeszélésére, ellátására is. A tanfolyam keretén belül egyes kórképek és állapotok bemutatása, megbeszélése a rendelői betegeken, azok beleegyezésével, bemutatásával történik. Így a képzés nem csak elméleti, hanem kifejezetten gyakorlati jellegű, azaz DUÁLIS.

Az egészséges táplálkozás alapjai, tananyag.

Tananyag

Aki a bonctermi képeket szeretne megtekinteni kattintson ide.

Saját egészségemet folyamatos sportolással, helyes életvezetéssel  tartom karban.

Yogázom, fogatot hajtok, kajakozom és kenuzok, úszom,korábban szörföztem,  télen nagyokat sétálok, és otthon kondizok.

A következő vizek nyugalmát zavartam meg: Duna, Tisza, Tisza tó, Fertő tó,Balaton, Velencei Tó, Bodrog, Hernád, Körös, Túr

Egyetemista koromban amatőr szinten birkóztam. Alsó sor, jobbról balra a második vagyok

 

Egészségmegőrzés 2016 szilveszterén a Kiskunsági Nemzeti Park ősborókásában.

Ezen a nyáron is a kajak-kenu sporté az elsőbbség. Ez a Körös.

Egészségmegőrzés 2017 nyarán 

További aktuális tanfolyamaink

A reflexológia alapjait is tanuljuk 2018 tavaszi kurzusunkon

Egészségügyi modul 2019 tavasz már lehet is gyakorolni.

Heveny ín hüvely gyulladás kezelése!

“Jönnek a DNS tesztek az intelligencia mérésére, bár elég buta az aki rendel is ezekből!”

Ezzel a találó címmel jelent meg a bostoni Massachusetts Institute of Technology (MIT) jelentése az IQ genomikai tesztelésének alkalmatlanságáról … bármire is! Itt az újabb szokásos genomikai baromság!

Egy közel kétszáz ezres esetszámú viszonylag homogén európai kohortnál a genomikai variácziók talán tíz százalékban magyarázták a mért intelligenczia (IQ) teszt eredményeket, azaz 90%-ban nem mutatott az intelligenczia semmilyen genetikai nyomot, ami a klinikai alkalmatlanságát mutatja bármire is a genomikai ökörködéseknek, újra csak, akármerről nézzük!

Tombol a globalizált genomika, tombol a baromság, most ki is mérték ezt maguknak a genomikus ökrök “nagy” műhelyei! Nem tudom akik mérik a DNS varianciákat azok csináltak-e maguknak Intelligence Quotient (IQ) tesztet? Nem a genomikásat, az túl könnyű, ahhoz csak köpni kell egy fiolába (annyit is ér hozzávetőlegesen), hanem a rendeset, amihez papír is kell meg ész!!! Na, annak lehet vajon tudni az eredményét ezeknél a genomIQ tudós ökröknél.

https://www.technologyreview.com/s/610339/dna-tests-for-iq-are-coming-but-it-might-not-be-smart-to-take-one/

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles – UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.

A jóga sokat segített a fejlődésemben

A 2018 tavaszi egészségügyi és természetgyógyászati alap modulokon is fontos szerepet kap a különféle állapotjobbító fogáskultúrák megismerése, amelyeket a hallgatók nagyon ügyesen, kitűnő hozzá állással sajátítanak el.

A 2018 tavaszi életmód tábor eseményei:

Az egészséges bélműködést egy speciális has masszázzsal is lehet elősegíteni

Életképek a 2018 tavaszi életmód tábor gyógynövény ismereti napjáról, április első napjaiban!

Mérés az Attila dombon

A természetes mágnesesség műszeres mérése!
200.000 nano Tesla feletti értékeket is találtunk

A különféle egyszerű masszázs fogásokat egymáson gyakorolják

Egyre nehezebb feladatokba vonom be a hallgatóságot: Megtanulják a csípő protézis előtti állapot, a sztómás vastagbélrák, az aszthma, a mellékhere ciszta, stb kiegészítő dietetikáját, fitoterápiáját, konzervatív kezelési módjainak számtalan változatát.

Közzétette: László Béky – 2018. április 10., kedd

A 2018 tavaszi tanfolyamon egyre  magasabb szintű fogás kultúrákat alkalmaznak a hallgatók, különféle betegségek esetén!!! Minden tanfolyamon a GYAKORLATOT tartom elsődlegesnek!!! Az elmélet oktatása is a konkrét beteg bemutatók keretében történik meg!!! Így a hallgatók az ÉLETBE kikerülve, már bizonyos rutinnal rendelkeznek!!!

A frissen „lopott” szőlő venyigét, mint élő élelmiszert kóstoljuk! Ez is a tanfolyam része!

A varázslatos Velencei-tó idén sem maradt ki!!!

Nyár derekán, még így is, nem a vízről, hanem a partjáról, csodálatos a Mosoni-Duna!!!

Valahol a Dunán, egy csöndes szigeten kikötöttem!!!

Ilyen dzsungel van a szigeten!!! Mellettem lévő fán örvös galamb fészek, benne két csupasz fióka, kissé távolabb fakopáncs Egy valamiből van a leges leg több, és ez az ŐSNYUGALOM!!! Lakatlan sziget, Duna, napfény, csönd!!! Mi kell még? Ilyen sziget rengeteg van a Dunán, de ismerni kell a leg titkosabb helyeket is, ahol a madár sem jár!!!

Aki még nem hallotta a Drávát kajakból, kenuból, az nem tudja, hogy mi az, hogy beszélget, cseveg, csörög a fenék!!! A vad madárvilág csodájáról nem is beszélve!!!

A Tiszán és a Tisza-tavon inkább a madárvilágot figyeltem.

2018 őszén is sikeresen gyakorolnak a hallgatók a természetgyógyász alap modulokon.

Az őszi természetgyógyászati életmód táborban valóban a való életet tanultuk!!! Megkóstoltuk a valódi hosszan kovászolt kenyeret, előadást hallgattunk ennek élettani fontosságáról.

A 2018 őszi természetgyógyászati tanfolyamon az Atilla Dombon, a terepen tanultuk a fitoterápiát, az elcsöndesedést pedig a tibeti gong és hangtál bemutató segítette elő.

A 2018 őszi természetgyógyászati tanfolyamon egyre biztosabb a hallgatók alapfokú fogás kultúrája!!!

Fitoterápia vizsga elnökként 2018 őszén a kiemelkedően sikeres vizsgázónak, Végh Balázsné, Kállai Mária-Magdolnának adomát az oklevelet.

Közvetlen munkatársammal, Végh Balázsné Kállai Magdolna természetgyógyásszal jól sikerült előadást tartottunk 2018 őszén Mátraterenyén a Művelődési Házban!

A mikrorendszeri ingerterápiát nem lehet elégszer gyakorolni!!!

Elkezdődtek a 2019. év tavaszi természetgyógyászati tanfolyamok! A hallgatók, már a legelső tanítási napokon a duális oktatás jegyében az elmélettel párhuzamosan a gyakorlati fogásokat is elsajátítják!

A bio gyógygomba ismeretet a legtisztább forrásból, Gyöngyösi Sándor biogazdától tanultuk. Meg is kóstoltuk a laska-süngomba tokányt, székelyesen elkészítve!!!

A méz, a lila zöldségek és gyümölcsök szinergista hatását Petrezsil László palóc természet gyógyász előadásából ismertük meg.

ÉLETMÓD TÁBOR TÁPIÓSZENTMÁRTONON AZ ATILLA DOMBON

Legközelebb indul:

április 9-12