Fontos információk a Természetgyógyász tanfolyamokkal és vizsgákkal kapcsolatban!

2020.11.18 napján kaptam a hivatalos értesítést, hogy Magyarország kormánya felfüggeszti a természetgyógyászati vizsgákat.

Az állami természetgyógyászati alap és szak vizsgák átmeneti szünetel tetése nem csak hátrány, hanem bizonyos szempontból előny is. A hallgatók alaposabban tudnak felkészülni a vizsgákra, valamint az oktatás folyamatosan online. Itt nem csak az elméleti alapokról tanulunk, hanem számtalan beteg és betegség bemutatásával az életre való felkészítés is zajlik. Nem szimplán a vizsgára való készülés. Az életmód tábor sem marad el, hanem a vírus helyzet figyelembe vételével Tápiószentmártonban, az Atilla Dombon kerül megtartásra a jövő év folyamán.

Kérdés esetén szívesen válaszolok a 06 30 940 41 79 és 06 30 535 95 01 számokon.

Kérek szépen mindenkit, hogy vegyék figyelembe rengetegen telefon hívás  a rendelés a tanfolyam és egyéb dolgok miatt nem tudok mindenkit fel venni és vissza hívni, így kérem szépen legyenek kitartóak!

Ha esetleg nem tanfolyami hallgató és nincs benne a hallgatóknak szánt zárt csoportban akkor a YouTube on lévő csatornámon rengeteg hasznos anyag megtalálható. Klikk ide!

 

Hírlevél formájában is nagyon sok hasznos információk küldünk így lentebb arra is célszerű lehet feliratkozni.

Tanfolyamokra jelentkezés: klikk ide

 

Béky László

természetgyógyász

Hírlevél feliratkozás