Hogyan is csináljuk helyesen az immunrendszer erősítést?

Mi is az az immunrendszer?

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és nem saját, vagyis idegen anyagokat. Valamint, ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse. Immunitásunk lehet velünk született vagy szerzett immunitás.

Annyi mindent hallani, hogy mit NE csináljunk!

Néhány gondolat, hogy mit csináljunk?

Első! Amit Jézus Krisztus mondott a tanítványoknak! Nem kell félnetek! Tehát vidáman, tiszta lélekkel örüljünk az életnek, a tavasznak, a vírus meg törődjön magával.

Betarjuk a higiénés szabályokat.

DE!!!!

Napi kb 1000 mg C vitamin, 5000 NE egység körüli D-3 és hozzá K-2 vitamin. Lehetőleg minél több szervalkotó makro-mikro elemet tartalmazó készítmény. Például: Q 10, lehetőleg fekete-lila zöldségek, gyümölcsök, méz, hagymafélék, torma, ezeknek a gőze is, citrusfélék héjjának a levegőbe spriccelése sokat segít!

Ha van menta, kakukkfű, szurokfű, citrom stb illó olaj, bátran használjuk.

Kivéve, ha pici baba van a családunk légterében.

Legyen az étrend alapja a vad és barna rizs, köles, hajdnia, kásának, reá pici bors és kurkuma, minél több nyers zöldség, például káposztafélék, és kevés, de lehetőleg nem tápos állattól származó hús, és állati zsiradék.

Mit ne?

Kérlek benneteket, ne igyatok tejet, ne egyetek tejtermékeket, mert ezek nyálkahártya állapot zavaróak, kenyérből csak hosszan kovászoltat, ha lehet, mást ne nagyon!!!

A margarint, napraforgó olajat kerüljük.

Kívánok mindenkinek hitet, erőt a helyzet megoldására.

Béky László