Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Néhány Karácsonyi hasznos tanácsok

Ez az esztendő igen nagy feladatok elé állította a Föld teljes lakosságát, így bennünket is!

A médiából, internetes portálokból sajnos, nem tudni milyen megokolásból egyre hangosabb a vírus, oltás, betegség tagadók tábora!

Az ő indokaikkal nem szeretnék vitatkozni, de a tények makacsok! Itt van Angliában és már Hollandiában is az újabb sokkal virulensebb mutáció!

Sokan vagyunk, vannak alap betegségekkel, de az a döbbenetes, hogy makk egészséges fiatalok, közép korúak közül is lehetnek olyanok, akik, ha megkapják a fertőzést, órák alatt a végveszély állapotába kerülnek! A vér oxigén szállító /saturáció / képessége még 40 körülire is csökken, a normál 95-99 érték helyett!

Karácsonyi hasznos tanácsok lehetnek a nagy dózisú C- vitamin és D vitamin fogyasztása, Viniseera szőlőmag mikróőrlemény, Moringa és Artemiza készítmény.

Mindenkit kérek a már csapból is folyó személyi viselkedési normák maradéktalan betartására!

Karácsonyi tanácsok:

  • Abbahagyni a dohányzást!
  • Természetes és hozzáadott cukrokat tartalmazó étkeket, mű kenyeret, tésztaféléket, adalékos élelmiszereket, tejet, tejtermékeket, ha erre mód van csökkenteni, vagy elhagyni!
  • Egészséges, friss, főleg lila zöldségeket, gyümölcsöket, hagymaféléket, gombákat, fermentált zöldségeket, csak kovászolt kenyeret, egyre több egészséges állati zsiradékot, lehetőleg a szabadban legeltetett kérődző házi állatok és vadak és házi állatok húsát fogyasztani!
  • A magvak közül a bio rizs, köles, hajdina, amaránt, quinoa, csia mag az elfogadható.
  • A levegőbe, és a maszk alsó részére illó olajat csöppenteni, -borsmenta, kakukkfű, szurokfű, vadnarancs stb, de jó a lakásban a hagyma, fokhagyma illat is! Mézbe keverni fokhagymát, kurkumát, gyömbért, szőlőmag őrleményt, gyógygomba port, s ezt mokkás kanalanként naponta többször eszegetni! Kevéske valamilyen egészséges növényi olajba néhány csepp teafa olajat keverni, ezzel az orrát belűről többször átkenni!

Ha van rá mód, jó levegőn tartózkodni!

Látszik, hogy minden erőfeszítés ellenére a vírus megfékezése még nem egészen sikeres!

Tegyünk meg tehát mindent, amit a tudomány felkínál az egészség védelmében, de ne feledkezzünk meg saját felelős magatartásunkról sem!

Immunrendszerről bővebben: klikk ide

 

Karácsonyi tanácsok Isten kegyelméből:

 

Istentől megáldott karácsonyt, egészségben megtartott Új Esztendőt kívánok minden kedves Honfitársamnak Kárpát Hazán belül és szerte a Nagy Világban!

Krisztus megszületett!!!

 

Magyarország egy kicsiny falujából 2020.12.21

Béky László agrármérnök-természetgyógyász