Kedves Barátaim!

Polifenolok hatása:

Egy újabb megerősítő közlemény, hogy a bor és VINISEERA termékek fogyasztása gátolhatja a vírusos fertőzéseket. Tehát a megelőzés céljából is fontos lenne az ajánlott vakcinák és orvosi kezelések mellett.
Viniseera termékek: Klikk ide
Az OIV: közleményében olvastam és gépi fordításban küldöm:
„A szőlő blokkolja a Covid -19 vírus enzimjeit.
2021. január 4-én, hétfőn Marion Bazireau írt cikket
A szőlőben és a borban jelen lévő polifenolok megzavarják a vírus replikációját.
Amerikai kutatók szerint a szőlőben és a borban található flavanolok és proantocianidinek megakadályozzák a SARS-CoV-2 vírus emberi sejtekhez való kapcsolódását. Ezek a polifenolok, amelyek a zöld teában és a kakaóban is jelen vannak, hozzájárulhatnak a járvány elleni küzdelemhez.
Bizonyos gyümölcsök, például a datolyaszilva vírusellenes tulajdonságai ismert. Az észak-karolinai egyetem kutatói most tapasztalták, hogy a zöld tea, a kakaó és az muszkadinfélék két fajtájának (Vitis rotundifolia) nyers kivonata, amelyet csemegeként vagy borszőlőként szüreteltek az Egyesült Államokban, szintén képesek lassítani a SARS aktivitását. -Cov-2 a Covid-19 eredeténél.
OLVASSA EL:
FRANCIA PARADOX

Példátlan tanulmány megerősíti a mérsékelt borfogyasztás előnyeit és a Polifenolok jótékony hatását

Szőlőből és borból származó polifenolok az elhízás és az AMD ellen
“Ezek az ételek, amelyek bőségesen tartalmaznak flavan-3-olokat és proantocianidineket, megzavarják a vírus replikációját és az emberi sejtekhez való kapcsolódását” – mondta De-Yu Xie, a tanulmány vezető szerzője.
“In vitro kísérletek”
A kutatók in vitro kísérleteket végeztek a laboratóriumban annak megállapítására, hogy ezek a polifenolok megnehezítik a vírus életét azáltal, hogy kötődnek az Mpro proteázhoz, és biztosítják, hogy helyük lesz a pandémiával szembeni terápiában.
Áprilisban egy kínai csapat az Mpro enzim két inhibitor vegyületét szintetizálta, kutyákon és egereken in vivo jó eredménnyel. Munkájukat a Science folyóiratban tették közzé.”
Ez a cikk is erősíti a bor és egészség témában elért korábbi kutatási eredményeket és a kb. 4000 polifenol vegyület jótékony szerepét. A Tokaji borunk gazdag polifenol-tartalma miatt került a Magyar Gyógyszerkönyvbe!
A VINISEERA szőlőmag termékekben nincs alkohol, ezért bárki fogyaszthatja, mert koncentrált, átlag 10 mikronos (mikronizált formában), könnyen felszívódik az élelmiszeriparban első és egyedülálló mikro-őrlemény formájában. A durva 100-150 mikronos liszt-szerű őrlemények üvegszilánk-szerűre töredezett kősejtjei az emésztőrendszert károsíthatják, nem jól hasznosulnak.

Még több információ a szőlőmagmikró őrlemény hatásairól: Klikk ide

Forrás:

Une nouvelle étude étaye l’hypothèse d’un effet protecteur des composés du vin contre la covid-19
Mardi 02 février 2021 par Marion Bazireau
Article mis à jour le 05/02/2021 09:22:02
Viniseera termékek: Klikk ide

Baráti üdvözlettel küldi:

Sárkány Péter
viniseera