Rólunk

Átvettem az Év Természetgyógyásza kitüntetést 2017 májusában

Év természetgyógyásza
Az intézetet 1991-ben alapítottam. A döntés célja az volt, hogy a HUMÁN SZOLGÁLTATÁST saját szervezésemben végezzem. Kitűnő mestereim munkámat az Égből irányítják és ellenőrzik, s késztetnek naponta a szakmai megújulásra. Néhai Dr. Szabó Lajos lazarista missziós rendi szerzetes Atya és néhai Dr. Oláh Andor patológus szakorvos, minden hazai természetgyógyász szakmai Nestora adta kezembe azt a fonalat, aminek az egyik vége az emberiség történelmének hajnalába, s a másik vége az Abszolútumig vezet.
Munkámat a keresztény értékrend, a népi gyógyászati bölcseletet, az ősi keleti vallási filozófiai rendszerek, s az orvostudomány és társtudományok által “evidence base medicine” kritériumainak megfelelő tudományok alapozzák meg, s ezeket ötvözöm a lélekgyógyászat ismereteivel.

Szakmai önéletrajz

Egyetemi végzettségeim és természetgyógyászati diplomáim alapján a természetgyógyászat magas szintű szolgáltatását irányítom, a mindenkori jogi szabályozás alapján. Ilyen szemléletben a munkámnak négy fő alaprendszere van.

  • Rendelői szolgálat
  • Oktatás
  • Műszaki fejlesztés
  • Média és marketing tevékenység

Oktatás, vizsgáztatás:

Hazánkban minden természetgyógyászati tevékenységet, így az oktatást is jogszabályok foglalják keretbe. Felnőtt oktatással közel négy évtizede foglalkozom, s ezen belül a hazánkban vizsgázott természetgyógyászok mintegy fele közvetlenül , vagy közvetve tanítványom. A végzettségeim alapján gyakorló, oktató, vizsgabiztos és szakérő vagyok az alábbiakból (www.enkk.hu):

Szakirányú modulok:

Szervezés alatt álló tanfolyamok:

Alternatív fizioterápia

Életmód tanácsadás

Akupresszúra

Szemtréning eljárások

Alternatív mozgás masszázs

Életmódtáborok szervezése és vezetése

Iskolámban a fenti propedeutikák oktatását nem egyedül, hanem a szakma legkitűnőbb kollégáival közösen végzem. Iskolám oktatási színvonalára jellemző a minimális bukás és az igen magas színvonalú dicséretes vizsgázás. Minden tanfolyamon folyamatos betegbemutatás van, s a kérdéses beteget én magam is akkor látom először. Így a hallgatók megtanulják, hogyan kell megszólítani a hozzánk fordulót, s hogyan nyílik meg a lélek kapuja, s hogy jönnek elő az évtizedes lelki megaláztatások, amelyek a fizikai test betegségében manifesztálódtak, s megtanulják, hogyan készül a személyre szóló terápia. Hallgatóim jelentős százaléka orvos, szakorvos, pszichológus, akik saját módszereiket a nálam tanultakkal ötvözik, a rendelői gyakorlatuk jelentős gazdagodásáról számolnak be. Oktatás módszertanában mindig a hazai és EU-konform oktatási formákat alkalmazom, beleértve a számonkérést is.

Megjelent könyveim:

  • A megtanulható bioenergetika
  • A természetes gyógymódok kézikönyve
  • A természetgyógyász postája
  • Természetes gyógymódok (főszerkesztő és szerző)

Média és marketing tevékenység:

D-1 TV Vitalitás

Szombat 13:00
Vasárnap 07:00

Lánchíd Rádió Kettesben

Kedd 23:05
Szerda 05:05
Vasárnap 04:05

Mint a Magyar Újságírók Szövetségének tagja, a Lánchíd Rádió, Echo TV és több más televízió munkatársa és számos írott és elektronikus média munkatársa mindig arra törekedtem és a jövőben is ezt teszem, hogy a médiában csak a tudományosan bizonyított, ősi filozófiáinak és népgyógyászati ismereteknek megfelelt módszereket és rendszereteket mutassak be. A divathóbortok és az áltudományos, okkult módszerektől, mindig távol tartottam magamat és hallgatóimat is.

Elsõsorban az élő, interaktív adásokat szeretem, ahol a hallgatók, nézők elmondják saját véleményünket is.Média munkám eredményeképpen mintegy 2500 – 3000 órát töltöttem mikrofon és képernyő előtt, s kisebb-nagyobb publikációim száma meghaladja az ezret. Több könyvem is megjelent, ezek közül kiemelkednek a Természetes gyógymódok kézikönyve, A természetgyógyász postája. Megjelent CD – DVD formában: Bioenergetika 1-2, Meditáció, S lőn világosság.
Televíziós műsorvezetői munkámat megtekinthetik a videótárban, valamint a google-ban “Béky László videói” címszóra keresve. További videókat találhatnak a www.geobiomagnetic.hu, www.orgon.hu, www.herbafill.hu, www.szolomaginfo.hu honlapokon.