TÁVOKTATÁS, VAGY STAFÉTA BOT ÁTADÁS?!?!?!

 

Évek óta tolom magam előtt ezt a cikket, de úgy döntöttem, hogy erkölcsi kötelességem MOST ennek a közzé tétele!

Az 1980-as években, amikor a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében, amelyik,  az első komoly ilyen egyesület volt Hazánkban, Dr. Oláh Andor főorvos Úr megbízott azzal, hogy rendeljek, végezzek beteg ellátást, valamint oktassak is. Rám bízta a reflexológia egyes gyakorlati foglalkozásainak a vezetését, a teljes  bioenergetika stúdium oktatását.

Folyamatosan beszámoltatott, ugyan itt rendelt Dr. Török Szilveszter professzor Úr is!!!

Ketten kaptunk lehetőséget a beteg ellátásra!!! Ez akkor elképesztően nagy megtiszteltetés volt, s most az idők távlatából még inkább az!!!

Erre az időre tehető, amikor egyre többet jártam le Adonyba Dr. Szabó Lajos Atyához, az adonyi gyógyító paphoz, akinek sugárzó természete, tudása, embersége, a Mindenhatóhoz való kapcsolata mind a mai napig és még ezen túl is meghatározója életemnek!!!

Atya maga mellé engedett, vizsgáztatott radiesztéziából, fito terápiából, reflexológiábó, akupresszúrából,, emberségből, beteg ellátásból, szóval mindabból, amit Nála talán senki sem csinált nagyobb alázattal, és kacagó vidámsággal kerek e Világban!!!

Mindezek közben a két egyetemi alap diplomámhoz még három poszt graduális diplomát is szereztem, ebben van lélek gyógyászat, pedagógia is.!!!

Az akkori ETI ben kilenc tárgyból kaptam oklevelet, a lehetséges tízből, és 1991 óta vezetem a saját rendelőmet!!!

Egyik elnöke vagyok igen sok tárgyból az állami vizsga bizottságnak, szakértői stallumot is kaptam!!!

Tagja vagyok a Magyar Újságíró és Nemzetközi Újságíró Szövetségnek, s mint ilyen sok ezer órát töltöttem tv képernyő és rádió mikrofon előtt. Több mint 30 éve kezdtem el az egészségügyi média szolgálatot. Ez alatt az idő alatt Hazánk és a Hazánkban megforduló neves kutatók százait szólítottam meg, tettem nyilvánossá tudásukat!!!

Vizsgáltam, hogy a 80-as években és most, milyen feladatokat kapok a Rendelőben!!!

Ég és föld!!! Akkor a tanuló évek voltak, most az aratás, a szakmai betakarítás ideje következett el.

Miért írtam le mindezeket?

Pusztán azért, hogy tessenek megérteni, hogy MIÉRT NEM A TÉTELEKET TANÍTOM!!!!

Azt mindenki tanulja meg saját maga, ahogy tudja, persze ebben is segítek, senki sincs magára hagyva.

A feladatom az utóbbi időben teljesen megváltozott!!!

Nem csak oktatok, tanítok, hanem a STAFÉTA BOT átadását is elkezdtem!

Remélem a Mindenható erre bőven ad időt és lehetőséget!!!

Tehát minden alap és szakmodult a rendelőben hozzám forduló betegek jelenlétében, a konkrét esetek bemutatásával tanítom!!!

Jelen vannak a hallgatók az anamnézis felvételénél, az orvosi záró jelentés értelmezésénél, kő keményen tanuljuk a latint, jelen vannak a személyre szóló terápiák összeállításánál, és ami igen fontos, részesei a kezeléseknek is.

Minden hallgató saját maga is  természetesen a felügyeletem mellet, részt vesz a különféle masszázsok, aroma terápia, stb alkalmazásában.

Érdekes, hogy ilyenkor a hallgatók is megnyílnak és  saját és családjuk gondjait, bajait elővezetik.

A tanfolyami légkör nem iskola szerű, hanem mélységesen intím, családias, az életmód táborban a nap vége általában jóval éjfél után van,

Hallgatóim, az alap és szak modulok letétele után, már rendelkeznek bizonyos rutinnal és az első önálló lépéseket kezdek megtenni!!!

Hozzá tartozik a rendszerhez, hogy aki nálam végzett, az bármikor, bármilyen ügyben kereshet, s ez a hallgatók ki is használják!

Sokan vannak, akik ebből az iskolából indították el saját vállalkozásaikat, s bizonyos részterületeken már sokkal többet tudnak nálam

Az ilyenekre nagyon büszke vagyok!!!

Mindezek alapján azokat a hallgatókat várom a tanfolyamaimra, akik élet szagú, szakmai ismeretekkel megalapozott tudást szeretnének elsajátítani.