A természetgyógyászat ismét középpontba került, mind a megelőzés, mind pedig a terápia és főleg a rehabilitáció terén.

Ez természetesen nem az azonnali sürgősségi és egyéb hasonló betegségekre vonatkozik, hanem elsősorban a krónikus degeneratív betegségekre, amelyek részben a társadalom idősödésével, részben a pszicho szociális helyzetével függenek össze.

Iskolámban a hallgatók megtanulják és sikeres állami ENKK vizsgát tesznek a természetgyógyászati alapfokú anatómiai és általános alap ismeretekből, valamint fito terápiából, bioenergetikából, reflexológiából, fülakupunktúrás addiktológiából, hagyományos kínai orvoslásból.

A sok ezer betegen, három évtizedes tapasztalataimat DUÁLIS képzés formájában adom át a hallgatóknak, ami azt jelenti, hogy az elméleti alapok mellett részt vesznek a konkrét napi beteg ellátásban, megismerik az orvosi záró jelentés értelmezését, megtanulják, hogyan kell a beteget megszólítani, hogyan kell a már működő orvosi terápiához a kiegészítő természetes élet és gyógymódokat hozzá illeszteni.

Mint az állami vizsgabizottság elnöke, igen nagy hangsúlyt fektetek hallgatóimnál arra, hogy sem az okkult áltudományok, sem a vallási szinkretizmus ne zavarja meg sem a gondolkodásukat, se a gyakorlati munkájukat

Bejelentkezés a tanfolyamokra a 06 26 571 138 számú telefonon történi, ugyanezen a számon van a beteg bejelentkezés is

Szeretettel várom az érdeklődőket.

Béky László