Természetgyógyászati alapmodul

termeszetgyogyaszati tanfolyamok

Felkészít a hivatalos állami természetgyógyászati alap modul vizsga eredményes letételére.

Az egész természetgyógyászat átnézeti szemléletének megadása, a hivatás szakmai, erkölcsi, etikai kérdéseinek bemutatása.


A hivatalos állami természetgyógyászati alap modul vizsga tétel szerinti oktatása, DE NEM TÉTELSOROSAN, hanem attól teljesen eltérő módon. Amit lehet, azt szak és tankönyvekből táv oktatási tutor rendszerű módon oktatjuk, de a legtöbb esetben a rendelőhöz forduló betegek bemutatásán keresztül ismerjük meg a szakma szabályait.


Tehát DUÁLIS rendszerű a képzés:


Ennek eredménye képen hallgatóink nem csak a vizsgákon teljesítenek sikeresen, hanem az ÉLETBEN is megállják a helyüket, mert ezt iskolámban megtanulták, a kezelésekben részt vehettek.

A természetgyógyászati alap modul tanfolyam díja 105.000 Ft, de ez nem foglalja magába a szállodai elhelyezést, valamint a napi háromszori bőséges étkezést is. Az életmód tábor Tápiószentmártonban van az energetikailag híres ATILLA dombon. Ugyanitt a tábor ideje alatt mintegy 50, esetenként több gyógynövényt is megismernek a hallgatók


Ez előképzés a fitoterápia szak modulhoz. Bővebb információ a természetgyógyászati alap modul tanfolyamról a 06 30 940 41 79 és 06 26 571 138 számú telefonokon elérhető.

Oktatók:

Diplomás orvos és nem orvos, de felsőfokú végzettséggel rendelkező természetgyógyászok, akik nem csak egy specifikum, hanem az egész rendszer átlátásában nagy gyakorlatot szereztek.

Időpontok:

I. rész
II. rész
III. rész
IV rész

Életmódtábor : 2023.05.09-12

Helyszín:

Zárt Facebook csoportban online
1143 Budapest, Stefánia út 25. (Rendelői gyakorlat)

Életmódtábor : 2023.05.09-12

Tápiószentmárton

Tervezett egyéb fakultatív kirándulások:

  • Ócsai Láperdőben, gyógynövény ismereti túra
  • A szakrális geometriai zöldségtermesztés megismerése
  • Tibeti hangtál energetikai hatásának megtapasztalása.

Költségek:

105.000 Ft + ellátási költség

A 4 hétvégét tartalmazó tanfolyam több részletben is fizethető.

Életképek a természetgyógyászati alap modul tanfolyamon:

Az elmélet mellett a gyakorlatot is tanulják a hallgatók: az ízületek kezelése
A 2017  tavaszi természetgyógyászati alap modul tanfolyamon a hallgatok nagyon ügyesen  végzik a gyakorlati feladatokat.
Természetgyógyász életmód tábor terepgyakorlat, földmágnesesség műszeres vizsgálata és pillanatképek 2017 tavaszán az Atilla Dombon Tápiószentmártonban

2016 őszi életmód tábor az Attila dombon, éppen a gyógynövény ismeretet tanuljuk a frissen szedett csodákból

Korábbi évek – Életképek az Attila dombon az Életmód táborban

2017 őszén változatlanul sikeresek a természetgyógyászati alap modul tanfolyamok!

Légzéskönnyítésre ősi módszer a hangrezgés-terápia:

2017 őszi életmód tábor Tápiószentmártonon. Tanuljuk a reflexológia és akupresszúra alapjait.

2018 tavaszán változatlan vidámsággal, nem csak az elméletre, hanem főleg a gyakorlatra koncentrálva mennek az alap és szaktanfolyamok!!!

Május végén, június elején megint indítok egy összevont fülakupunktúrás addiktológia bioenergetika tanfolyamot Tápiószentmártonon az Atilla Dombon! A tanítási idő a korábbi gyakorlatnak megfelelően most is reggel 8.oo tól este 22.oo-23.oo óráig tart!!!
A 2018 tavaszi természetgyógyászati alap modulon a bekötött váll masszírozását tanulják a hallgatók.
Az egész természetgyógyász társadalom részére új szakmai sorozat indítását beszéltük meg Czimber Szilvia újságíró, Dr. Görgei Katalin főszerkesztő Asszony és dr. Boros László professzor Úrral a mai napon, munkahelyemen az AURA Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központban, a tavaszi természetgyógyászati alap modul tanfolyam keretén belül.

A fül, mint mikro rendszer hegyi kristály akupresszúrával is kezelhető

Hihetetlen, de igaz!

Béky László úr,
természetgyógyász részére
B u d a p e s t
HIHETETLEN, DE IGAZ, A PROBLÉMA MEGOLDÓDOTT!

Tisztelt Béky László Úr!

2018. március 13-án nagyon korán reggel hallottam az Ön „Kettesben” című műsorát, melyben kollegája, Dr. Guseo András főorvos úr mondta, hogy „egy gyerek elalélva, nem mozdulva, egyet pislog, majd rövid idő után, mintha mi sem történt volna ,felkel, tovább megy, „működik”.

Drága Béky Úr!

Fentiek elmondásakor ráismertem Kisunokám tüneteire (mely tünetek nála minden alkalomkor hosszabb ideig tartottak), aki decemberben lett 3 éves.

Január eleje óta vizsgálják napi többszöri rosszullétei miatt, háziorvos, az I. sz. Gyermek Klinikán vizsgálatok, MR, EGG, vérvétel stb., a mai napig nem találták meg mi baja van.
Egy főorvos úr, azt mondta, hogy a félig ájult gyermek neveletlen azért nem kel fel, nem mozdul rá semmire, meg kell nevelni.!!!!

Műsoruk befejeztével azonnal telefonáltam a lányomnak, mondván, mostantól ne adjon neki semmiféle kenyeret, liszttel készült ételt.

Azóta, március 13.-a óta csak glutén mentes ételeket adunk Neki, azóta egyetlen egyszer sem volt rosszul, jókedvű, tud nevetni, kacagni, mer futni, játszani és „mer enni”. Valószínűleg azért evett csak minimális mennyiséget, mert tudta, hogy evés után jön a rosszullét érzés.
Jelenleg itt tartunk.

Örök hálával tartozunk Önöknek, áldja meg Önöket a Jóisten!

Évek óta hallgatom Önöket, nagyon sokat tanultam műsoraikból. Biztosan tudják, nem elfecsérelt idő amiért dolgoznak, bárcsak még több orvos lenne ennyire elhivatott, lelkiismeretes, mint Önök.

Szeretném megkérni Önt, ha nem okoz nagy gondot egy visszajelzés erejéig, hogy e-mailemet megkapta-e.

Köszönettel, tisztelettel

Sándor Márton,(68) a nagypapa

“Jönnek a DNS tesztek az intelligencia mérésére, bár elég buta az aki rendel is ezekből!”

Ezzel a találó címmel jelent meg a bostoni Massachusetts Institute of Technology (MIT) jelentése az IQ genomikai tesztelésének alkalmatlanságáról … bármire is!

Itt az újabb szokásos genomikai baromság!

Egy közel kétszáz ezres esetszámú viszonylag homogén európai kohortnál a genomikai variácziók talán tíz százalékban magyarázták a mért intelligenczia (IQ) teszt eredményeket, azaz 90%-ban nem mutatott az intelligenczia semmilyen genetikai nyomot, ami a klinikai alkalmatlanságát mutatja bármire is a genomikai ökörködéseknek, újra csak, akármerről nézzük!

Tombol a globalizált genomika, tombol a baromság, most ki is mérték ezt maguknak a genomikus ökrök “nagy” műhelyei! Nem tudom akik mérik a DNS varianciákat azok csináltak-e maguknak Intelligence Quotient (IQ) tesztet? Nem a genomikásat, az túl könnyű, ahhoz csak köpni kell egy fiolába (annyit is ér hozzávetőlegesen), hanem a rendeset, amihez papír is kell meg ész!!! Na, annak lehet vajon tudni az eredményét ezeknél a genomIQ tudós ökröknél.

https://www.technologyreview.com/s/610339/dna-tests-for-iq-are-coming-but-it-might-not-be-smart-to-take-one/

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles – UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.

A fabrikálások, hamisítások miatt visszavont “tudományos” közlemények kereshető adatbázisa alább található, több mint …17000 visszavont czikkel.

Néhány onkogéneket vizsgáló preczíziós koma nevét érdemes beütni, mint pl. Carlo M. Croce, aki a Cancer Research rangos rákújság főszerkesztője volt. Tizenhét fabrikálás miatt visszavont közleményét rögtön kidobja a rendszer!

Ijesztő, érdemes még beírni mondjuk az USA-ban “fejlesztett”, inkább fabrikált gyógyszer célpontokat, amelyek most buknak be a preczíziós onkológia oltárán!

A varázslatos Velencei-tó idén sem maradt ki!!!

A 2018 tavaszi egészségügyi és természetgyógyászati alap modulokon is fontos szerepet kap a különféle állapotjobbító fogáskultúrák megismerése, amelyeket a hallgatók nagyon ügyesen, kitűnő hozzá állással sajátítanak el.

A 2018 tavaszi tanfolyamon is a  SOTE Anatómia Tanszék előtt gyülekezünk, megyünk a bonctermi gyakorlatra

Mágnes golyót ragasztunk a fül egyik pontjára

Itt már látszanak a felragasztott mágnes golyócskák

2018 tavaszi életmód táborban az energetikai reflexológiához tanító

A 2018 tavaszi életmód tábor eseményei:

Az egészséges bélműködést egy speciális has masszázzsal is lehet elősegíteni

Életképek a 2018 tavaszi életmód tábor gyógynövény ismereti napjáról, április első napjaiban!Életképek a 2018 tavaszi életmód tábor gyógynövény ismereti napjáról, április első napjaiban!

Mérés az Attila dombon A természetes mágnesesség műszeres mérése! 200.000 nano Tesla feletti értékeket is találtunk

A különféle egyszerű masszázs fogásokat egymáson gyakorolják

Egyre nehezebb feladatokba vonom be a hallgatóságot:

Megtanulják a csípő protézis előtti állapot, a sztómás vastagbélrák, az aszthma, a mellékhere ciszta, stb kiegészítő dietetikáját, fitoterápiáját, konzervatív kezelési módjainak számtalan változatát.
A 2018 tavaszi tanfolyamon egyre magasabb szintű fogás kultúrákat alkalmaznak a hallgatók, különféle betegségek esetén!!! Minden tanfolyamon a GYAKORLATOT tartom elsődlegesnek!!! Az elmélet oktatása is a konkrét beteg bemutatók keretében történik meg!!! Így a hallgatók az ÉLETBE kikerülve, már bizonyos rutinnal rendelkeznek!!!
A frissen „lopott” szőlő venyigét, mint élő élelmiszert kóstoljuk! Ez is a tanfolyam része!

Egyre nehezebb feladatokba vonom be a hallgatóságot:

Most éppen Tápiószentmártonban vagyunk, az Atilla Dombon!!!

Kitűnő a hangulat, de ez a képekről is sugárzik!!!

A varázslatos Velencei-tó idén sem maradt ki!!!

A varázslatos Velencei-tó idén sem maradt ki!!!