AZ AURA TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI GYÓGYÍTÓ ÉS OKTATÓ

                  KÖZPONT OKTATÁSI TEMATIKÁJA.

  HIVATALOS ÁLLAMI LAJSTROMSZÁM: B/2020/000917

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves leendő Hallgatóink!

Természetgyógyászati képzésről bővebben:

A tananyag megírásakor nem csak a hivatalos állami vizsgára való előkészítést tartottam szem előtt, hanem a több mint három évtizedes egészségügyben eltöltött tapasztalataimnak átadását is.

Igy a tanfolyam egy része online, másik része életmódtáborban illetve a rendelőben gyakorlat formájában valósul meg.

Iskolánk célja a magas szintű elméleti oktatás mellett azoknak a gyakorlati praktikáknak az átadása, amelyek magukban foglalják a hozzánk forduló  páciens megszólítását, alap információk felvételét.

A különféle orvosi bizonylatok értelmezését, az elveszett életcél újragondolását, majd az életcélhoz vezető út személyre szóló végrehajtásának megbeszélését, megmagyarázását.

Ebben benne van a dietetika, a gyógynövények széleskörű alkalmazása, különféle masszázs, mozgás, légzésformák megtanítása, mikrorendszeri inger terápiák széleskörű alkalmazása, fizioterápiás módszerek megismertetése. Szükség szerint NADA protokoll szerint fülakupunktúra alkalmazása, vitamin és ásványi kiegészítők javaslása.

A rendelői gyakorlaton és az életmód táborban az egyszerű kezelési módszereket a hallgatók felügyelet mellett saját maguk is végzik.

Iskolánk a természetgyógyászat valamennyi ágának oktatására megkapta az engedélyt. Ezek a következők: akupresszúra, alternatív mozgás- és masszázs terápia, alternatív fizioterápia, életmód tanácsadó és terapeuta, fitoterapeuta, fülakupunktúrás addiktológia, bioenergetika, szemtréning eljárások, reflexológia.

Ezekből a tantárgyakból vizsgabizottsági elnök is vagyok, tehát pontosan meg tudom ítélni, hogy a jövő kollégáinak miből milyen alap- és hozzáadott tudásra van szükségük.

Az oktatási rendszert úgy alakítottam ki, hogy a hallgatók a lehető legegyszerűbben, saját időbeosztásuk figyelembevételével, de mégis élő, interaktív formában végezhetik a tanfolyamokat. Az egészségügyi és természetgyógyászati előadásokat összevontam, mert élettapasztalatom szerint nincs értelme külön tanulni az anatómiát és egy másik modulon a hozzátartozó egyéb témákat. Igy egy alaptanfolyam van, de két vizsga kimenetel.

Ahhoz, hogy mindez tökéletesen megvalósulhasson, többlépcsős rendszert dolgoztam ki!

Ezek a következők:

  • Egészségügyi és természetgyógyászati alapmodul hivatalos tankönyvei, melyeket a hallgatók saját időbeosztásuk szerint tanulnak meg.
  • Az interneten megtalálhatóak azok a vizsgakérdések, amelyekből a hallgatók az állami alapvizsgákat teszt formájában abszolválják.
  • A hallgatók az online térbe kerülve, egy zárt csoportban hozzájutnak azokhoz  a tananyagokhoz, amelyek a korábbi tanfolyamok teljes anyagát lefedik.  
  • A folyamatosan induló tanfolyamok előnye az, hogy az  oktatásba bármikor be lehet kapcsolódni. Minden új tanfolyami anyag szervesen kapcsolódik a korábbiakhoz, tehát nincsenek külön tanfolyamok, hanem van A TANFOLYAM, aminek a tartalma évről -évre bővül, gazdagodik .Ennek az a haszna, hogy a hallgatóknak nem kell bevárniuk az újabb tanfolyamokat, hanem bármikor csatlakozhatnak, mert a teljes és folyamatosan bővülő ismeretek bármikor megnézhetőek, meghallgathatóak.
  • A két alapmodulon nem csak én, hanem nagytudású, világhírű orvosprofesszorok, biológusok, lelkészek, biokémikusok, agrármérnökök, egyéb társtudományok prominens képviselői is oktatnak.A teljesség igénye nélkül:Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, Dr. Boros G László biokémikus orvos professzor,Dr. Csókay András szívsebész,Dr. Csicsor János biokémikus, Mester Károly agrármérnök,Dr. Göncz Dániel orvos  pszichiáter, lelkész, Dr.Guseo András,orvos, pszichiáter, Gyöngyösi Sándor bio-gyógygomba termesztő,  Császi András természetgyógyász, Czető Ágnes egészségtan tanárnő, Kállai Magdolna fitoterapeuta, valamint sokan mások.
  • Minden előadás után konkrét esettanulmányt mutatok be, fotó dokumentumok segítségével. Ez a rész már interaktív, mert a hallgatók közben kérdezhetnek is!
  • Az életmódtáborban szintén lesznek előadások, de elsősorban gyakorlati fogások bemutatása, gyakorlása történik.

Természetgyógyászati képzés kiscsoportos oktatásban:

A rendelői kiscsoportos oktatáson pedig konkrét betegellátást tanulunk. A hozzám forduló páciens, akivel én is akkor találkozom először, a hallgatók előtt mondja el egész életének valamennyi olyan eseményét, történését, amelyek a betegség kialakulásához vezettek. Az elmondottak, az orvosi leletek, a helyben tapasztaltak valamint az egyéb körülmények figyelembevételével kerül összeállításra a személyre szabott teljes terápia. A kezelésekbe a hallgatók is bekapcsolódhatnak.

Természetgyógyászati képzés kiegészítő megoldások:

Az ismeretek bővítésére minden hallgatónak rendelkezésére áll a you tube Béky László Vitalitás és az  AURA természetgyógyászati gyógyító percek videótár. Ahová mintegy 400 /nem tévedés / oktató filmemet tettünk fel, amely a különféle betegségek természetes állapot jobbító módszereit mutatja be.

A sikeres állami alapvizsgák letétele után következnek a szakmai tanfolyamok, amelyeket szintén iskolánkban lehet felvenni.

Így tehát valóban DUÁLIS oktatási rendszer és módszer kerül átadásra, amely az elmélet mellet a gyakorlati életre is felkészíti a hallgatókat.

 

 Akinek kérdése van, kérem, szíveskedjen megkeresni a  következő telefonszámon: 06 30 940 41 79 

 Szeretettel várom jelentkezésüket a következő linkre kattintva: Irány a jelentkezésilap

                                                          Béky László