Videótár

Több, mint két évtizedes gyakorlatom van TV és rádió műsorok szerkesztésében, műsorvezetésében. A TV adások korábban a TV2-ben, RTL Klub-ban, Duna TV-ben, TV1-ben, Zenit TV ben, Budapest TV ben, VITAL TV ben, ECHO TV-ben, jelenleg az D-1 TV-ben láthatóak. A rádió adások korábban a Magyar Rádióban, most a Lánchíd Rádióban hallhatóak.

A műsorok az egészségügy, a természetgyógyászat, a pszichológia, a pszichiátria, a környezetbiológia, egyéb természet és társadalom tudományok, szociológia, vallásbölcselet, keleti bölcselet és egészség kultúra tárgyköreit ölelik fel. Meghívott vendégeim a tudomány és közélet elismert képviselői, akadémikusok, egyetemi professzorok, gyakorló orvosok, természetgyógyászok, lelkészek, szociológusok, bölcsészek. Ezekből a TV adásokból mutatunk be néhányat, a teljesség igénye nélkül. A több évtizedes műsorvezetői és szerkesztői tapasztalatok folyamatosan gazdagítják az ENKK állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára felkészítő alap és szakmai tanfolyamaimat.

A hozzámorduló gyógyulni vágyók és a leendő,és már végzett hallgatók is folyamatosan mazsolázhatnak a műsorokból.
Kérem, hogy kérdéseiket, véleményüket az bekylaszlo@t-online.hu-ra szíveskedjenek elküldeni!

A Vitalitás műsorának adásaiból csemegézhetnek az ECHO TV arhívumában, illetve youtoube csatornámonVitalitás fb oldalán és saját facebook oldalamon is. További videok TV műsorok megtekinthetőek a: www.geobiomagnetic.hu www.orgon.hu , www.herbafill.hu , www.szolomaginfo.hu honlapokon, valamint ha beírják a google-ba, illetve a youtube-on hogy Béky László videói, igen sok TV műsor megtekinthető.